SZÁMÍTÁSTECHNIKA - IRODATECHNIKA - TELEKOMMUNIKÁCIÓ
 

  Belépés

 
  CSAPÓ SYSTEM BT.
4400 Nyíregyháza, Tavasz u. 6.
 
 
 
 
Friss híreink :
 
  2011. július 15. :  
 
Akció!!! 15000 Ft-al olcsobban kapható a TAXUS Learning angol nyelvoktató csomag!
 >>>
  2010. július 20. :  
 
Elindult a www.pckisker.hu webáruházunk.
 >>>
 

  Tekintse meg többi hírünket is  
  Főoldal
     Aktualitások


  2011. július 15. :  
 
Akció!!! 15000 Ft-al olcsobban kapható a TAXUS Learning angol nyelvoktató csomag!
 
Az elmúlt 3 év legsikeresebb nyelvtanulási módszere. A TAXUS LearningŽ Forradalmi angol és német nyelv az első olyan módszer, amely egyszerűen kihasználja rejtett képességeit. Használja ki azt, hogy a tanulás 80 %-át a tudatalattija végzi el Ön helyett. Ideális azoknak, akiknek nincs idejük. Magolás, szótár és nyelvtan nélkül. Keressenek bennünket.

  2010. július 20. :  
 
Elindult a www.pckisker.hu webáruházunk.
 
Elindult a www.pckisker.hu webáruházunk. Számítástechnika, Telekommunikáció, Irodatechnika. Hardver, szoftver kereskedelem. http://www.pckisker.hu

  2007. június 7-10. :  
 
Cégünk kiállított a 2007. évi KELET-NYUGAT EXPO kiállításon.
 
Navigációs rendszereket, tartozékokat, Vírusvédelmi rendszereket, TAXUS Learning nyelvoktató rendszert és bluetoothos kihangosítókat állított ki cégünk.

  2007. június 1. :  
 
TAXUS Learning - Forradalmi angol és német nyelvtanulás.
 
TAXUS Learning forradalmi angol és német nyelvtanulás, amely a leghatékonyabban használja ki az agy kapacitását. A TAXUS Learning az első olyan angol és német nyelvtanítási módszer, amely a tudatalatti, az idegen nyelvi környezet, a szó szerinti fordítások, az érzékelési küszöb alatti ingerek és a más tevékenységek végzése során adódó - holt idők - összekapcsolásán alapul. Gondolkodjunk angolul vagy németül és spóroljunk időt!

  2007. március 28. :  
 
iGO My way 2006 Plus szoftver és térképfrissítés.
 
Megjelent az iGO My way 2006 Plus szoftver és térképfrissítése. Az iGO My way mindig is úttörő volt a felhasználóbarát alkalmazások bevezetésében, mivel célunk az autós navigáció népszerűsítése. Az iGO My way 2006 Plus elnevezésű frissítőcsomagban olyan hasznos funkciókat kínálunk, mint például a TMC forgalmi riasztás, vagy az útbiztonsági kamerák, amely figyelmezteti a sofőrt a sebességmérőkre. - mondta Fazekas András, a Nav N Go Kft. operatív igazgatója. A frissítőcsomag használatához a felhasználóknak mindössze regisztrálniuk kell magukat. Azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs internet elérésük, cégünk - mint hivatalos iGO My way márkakereskedő - elvégzi a frissítést térítés ellenében. A Nav N Go Kft. mindig fontosnak tartotta, hogy kiemelten kezelje hűséges felhasználóit, akik régóta használják és szeretik az iGO My way GPS-navigációs szoftvert. A termék megjelenése óta számtalan alkalommal biztosítottak ingyenesen teljesen új országtérképeket, frissítéseket. Az iGO My way legújabb, 2007 nyarán megjelenő változata, a NavNGo iGO 8 szintén elérhető lesz a meglévő felhasználók számára, de ez a frissítés csak térítés ellenében érhető majd el. Frissített térképek: Az iGO My way 2006 Plus frissítés tartalmazza Horvátország megújult, részletes, utcaszintű térképét, illetve Bosznia és Hercegovina új útjait. A korábbi iGO My way térképeken is számos változtatás történt, így ezeket is érdemes letölteni. A frissítés azért is ajánlott, mert néhány új szoftverfunkció csak ezekkel az új térképekkel működik ezentúl.

  2007. január 5. :  
 
Megjelent a Trend Micro PC-Cillin Internet Security 2007 vírusvédelmi rendszer.
 
Vírusok, hackerek és más, internetes fenyegetések ellen kínál védelmet az alkalmazás, mely nemcsak antivírus és tűzfal szolgáltatásokkal rendelkezik, hanem képes felvenni a harcot a spammel, a webiste-ok némelyikén található fenyegetésekkel és a kémprogramokkal is.

  2006. december 19. :  
 
iGO térképfrissítés 3 országtérképpel
 
Az iGO aktuális frissítése 3 országtérképpel ajándékozza meg a felhasználókat. Ingyenesen tölthető le Magyarország, Románia, Szlovákia frissített térképe. A változás a Magyarország térképet érintette leginkább. A hazai útvonalhálózat 2159 km-rel bővült, bekerültek a közelmúltban megépült útszakaszok, így például a Nyíregyházát és Békéscsabát elkerülő út, illetve az M7-es és az M35-ös napokban átadott szakasza is. A POI adatok több ezerrel bővültek, bekerültek a programba a taxidrosztok és a lottózók.

  2006. április 19. :  
 
Megjelent az iGO 2006 GPS-navigációs szoftver új változatai
 
26 Európai ország térképe. 2006 április 18-tól az új iGO-t különféle térképcsomagokkal vásárolhatjuk meg. A térképcsaládok legnagyobbika az iGO Európa 2006, amely 26 európai ország részletes térképét tartalmazza. Emelett választhatjuk a csak nyugat-európai országok térképét tartalmazó iGO Nyugat-Európa 2006-ot, vagy az iGO Kelet-Európa 2006-ot, amely Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia részletes térképe mellett Szlovénia és további 18 nyugat-európai ország főúthálózatát tartalmazza.

  2006. február 14. :  
 
Friss információkkal bővült Weblapunk!
 
Weblapunk érdekes információkkal bővült. Ilyen például: Névnapok, Hírek, Időjárás, Hahota. Itt mindenki megtalálja a számára érdekes információkat.

  2006. január 16. :  
 
Elindult a Webáruházunk!
 
Folyamatosan bővülő tartalommal, információval igyekszünk kielégíteni vásárlóink igényeit. Amennyiben nem találja áruházunkban a keresett terméket, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot.

  2005. december 15. :  
 
Elkészült az iGO GPS-navigációs szoftver első frissítése!
 
Programhiba miatt előfordult, hogy az iGO saját pozícióját késve jelenítette meg. A frissítés telepítésével ezt a hibát kiküszöbölheti. Emellett a frissítés lehetőséget kínál arra, hogy a iGO GPS-navigációs szoftvert ezentúl a Microsoft Windows Mobile Version 5.0 operációs rendszerrel rendelkező kéziszámítógépeken is futtassa. Az iGO fejlesztői a frissítést a következő kéziszámítógépeken tesztelték: FS Loox 720, HP iPAQ 2110, HP iPAQ rx 3115 és 3715, HP iPAQ 4150, HP iPAQ 4700, iMate, MiTAC Mio 136, MiTAC Mio 168 RS, Toshiba e800, Qtek.

  2005. november 21. :  
 
Jelentős navigációs rendszer árcsökkenés!
 
Az instant autós navigációs csomag kedvezőbb áron - 118,000 Ft+Áfa helyett 108,000 Ft+Áfa - rendelhető változatlan tartalom mellett. Vásárlóink ingyen védőfóliát kapnak a megrendelt navigációs csomaghoz az akció alatt.

  2005. október 27. :  
 
Gépjármű navigációs oldalunk megújult!
 
Ezen az oldalon egy rövid áttekintést kaphatunk a gépjármű navigációról. Felvázoltunk két lehetséges megoldást. Természetesen amennyiben az igények eltérnek a bemutatót változatoktól, akkor lehetőség van egyedi változatok összeállítására is. Igény esetén a műholdas gépjármű navigációt - egyeztetés után - élőben is be tudjuk mutatni, illetve ingyenes tanácsadást is tudunk biztosítani Önök részére.

  2005. október 14. :  
 
Elkészült az új tartalommal feltöltött honlapunk!
 

  2005. október 1. :  
 
iGO - Magyar navigációs szoftver Pocket PC-re
 
Megérkezett a várva várt "iGO - Magyar navigációs szoftver" Pocket PC-re. Az iGO igen jó vétel mindazok számára, akiknek egy pontos, megbízható és nem utolsó sorban egyszerűen kezelhető navigációs szoftverre van szükségük kéziszámítógépükhöz!

 
 
 
 
 
 
1024x768 az ajánlott felbontás
Copyright ©2005 CSAPÓ SYSTEM BT.